Запуск програми «Інноватори енергоефективності»

img

Ваша компанія має ідеї чи рішення в енергосфері з фокусом на енергоефективність? Намір перетворити їх на життєздатний продукт? 

Реєструйтесь на пограму "Інноватори енергоефективності України" та розбудовуйте інноваційні рішення для позитивного впливу на енергетичну картину України.  

Мета програми:  підтримка українського бізнесу, який суттєво постраждав від пошкоджень енергетичної інфраструктури. За даними світового банку енергетичні збитки через атаки ворога сягають щонайменше 1,2 млрд доларів США. Однак для відновлення галузі з фокусом на енергоефективність, інноваційні гравці ринку потребують навичок і знань для інтеграції новітніх технологій.

Ініціативна реалізується за  ГО «Impact Force» за підтримки проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що виконується GIZ за дорученням Уряду Німеччини та співфінансування Уряду Швейцарії  у співпраці з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес, а також Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України

Взяти участь можуть організації та компанії, які зареєстровані й працюють в Україні щонайменше рік, а також мають не менше трьох штатних працівників» 
 
Що отримають учасники.

 Участь в програмі допоможе підвищити операційну ефективність, масштабувати діяльність та навіть знайти фінансування. 

  • 30 фіналістів зустрінуться з міжнародними експертами, потенційними покупцями та інвесторами.
  • 5 компаній, які продемонструють найбільший потенціал та найефективніший інноваційний компонент, отримають місця в акселераційній програмі Impact Business Accelerator.
  • Усі учасники доєднаються до формування унікального ком’юніті з 50+ організацій і підприємств, які пропонують інноваційні енергетичні рішення в Україні.

Програма також передбачає 

  • оцінку бізнес-потреб безпосередніх, середньострокових та довгострокових потреб для їхнього визначення та вирішення.
  • адресні експертні консультації від кваліфікованих міжнародних та українських експертів для вдосконалення бізнес-планів і презентацій учасників, а також позиціонування бізнесу та його інноваційної складової.
  •  нетворкінг між учасниками ринку. 

Подача заявок: https://wkf.ms/41gjiFD
Дедлайн: 
14 січня. 


«Держава відповідає за рамки й законодавство, і цьому плані вже багато зроблено. Для того, щоб імплементувати всі надбання й закони потрібний бізнес. Тут ми шукаємо інноваторів та інвесторів у сферу реалізації прийнятих рішень. Без цього неможливо йти вперед, тим паче, коли держава потерпає від війни й потребує реконструкції», - зазначила Іма Хренова-Шимкіна – керівник проєкту GIZ «Просування енергоефективності та імплементації директиви ЄС про енергоефективність в Україні» під час круглого столу «Енергоефективна Україна, шлях до енергетичної незалежності», проведеного напередодні запуску Програми.

Не пропустіть шанс стати частиною цього трансформаційного шляху! Подавайте заявку та будьте каталізатором змін в енергоефективності України вже зараз