Пройдіть навчання та підвищить кваліфікацію у сфері енергоефективності!

img

Навчальні програми з енергоефективності «Передові системи термомодернізації будівель і споруд» призначені спеціально для представників робочих професій у будівельній галузі. Курс дозволить вам отримати додаткові знання та практичні навички щодо впровадження сучасних технологій для термомодернізації будинків (система «Термос») за 4 курсами: 

  • утеплення дахів.
  • утеплення фасадів.
  • встановлення енергоефективних вікон
  • термоізоляція труб.

Переваги програми:

  • Оновлення професійних навичок: Наші курси надають вам доступ до сучасних методик та технологій в галузі енергоефективності з облаштування. Ви ознайомитеся з інноваційними матеріалами та технологіями та багатьма іншими аспектами, які впливають на енергоефективність будівель.
  • Розширення професійних можливостей: Знання в галузі енергоефективності додатковою перевагою для вас на ринку праці. Роботодавці дедалі більше цінують спеціалістів, які мають навички та знання з енергоефективних будівельних технологій. Ви зможете отримати нові можливості працевлаштування або підвищити свою конкурентоспроможність у поточній посаді.
  • Економія ресурсів: Енергоефективні будівлі дозволяють заощадити кошти на комунальні послуги та зменшити вплив на довкілля. Оптимізуючи використання енергії, ви допомагаєте зберегти природні ресурси та знизити екологічне навантаження.
  • Сертифікація: Наша програма навчання з енергоефективності надає вам можливість отримати сертифікацію від визнаних організацій, що підтверджує вашу компетентність в цій галузі. Цей сертифікат буде важливим документом, який засвідчує вашу кваліфікацію та відкриває двері до нових можливостей у вашій кар'єрі.


Щоб дізнатися більше про  програму навчання та сертифікацію з енергоефективності, заповніть заявку за посиланням:  https://forms.gle/SaWhhPZxLaduVm8AA

Після чого представники програми зв’яжуться з вами та нададуть докладну інформацію про навчання.

Не пропустіть цю унікальну можливість покращити свої навички та сприяти енергоефективному майбутньому України!


Організатор: Громадська спілка «Бізнес за партнерство» в рамках проєкту «Енергоефективність журналістам, університетам, муніципалітетам від професіоналів» (EE-JUMP), за підтримки проєкту «Просування енергоефективності та імплементація Директиви ЄС з енергоефективності», що виконується німецькою урядовою компанією GIZ GmbH за дорученням урядів Німеччини та Швейцарії.

Проєкт реалізується за підтримки: Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, Міністерство освіти і науки України, Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.

При партнерстві: Київський професійний коледж цивільного будівництва, Конфедерація будівельників України.