Конкурс на встановалення геліосистем у дитячих садочках «Енергія сонця для діточок»

img

В Україні стартує проєкт «Енергія сонця для діточок». Держенергоефективності оголошує старт конкурсу серед громад для закладів дошкільної освіти України в рамках проєкту «Енергія сонця для діточок».

У рамках проєкту планується встановлення геліосистем у дитячих садочках. Це дозволить забезпечити безперебійне гаряче водопостачання у закладах. Як результат, комфорт – для діточок та економія коштів – для бюджетних установ.

Таку ініціативу буде реалізовано у рамках тристороннього партнерства Держенергоефективності із проєктом GIZ «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні» та НАК «Укрсвітлолізинг».

Хто може взяти участь у проєкті?

Територіальна громада


Що треба зробити, щоб взяти участь у конкурсному відборі?

Для участі у відборі проектів учасники повинні представити проект (пропозицію), в якому визначено мету, описано способи реалізації, а також наближений розрахунок очікуваного ефекту з енергозбереження.

Кожен учасник-громада може подати лише один проект (пропозицію).

Для участі у відборі проектів потенційний учасник подає заповнену Заявку учасника.docx у відборі проектів. До заявки мають бути приєднані документи:
1. Технічний паспорт будівлі.
2. Мотиваційний лист, підписаний відповідальною особою. (Вказати, чому саме у цьому закладі необхідно встановити геліосистему підігріву гарячої води. Вимоги: українською, або англійською мовою, максимум 400 слів)
3. Висновок обстеження технічного стану будівлі та покрівлі.
4. Документ, що підтверджує наявність найпростішого укриття.
5. Підтвердження впровадженого енергоменеджменту в громаді (скан рішення місцевої ради або розпорядження міського голови).

Заявки можуть подаватись в електронному (із застосуванням ЕЦП) та/або паперовому форматі.

Заявки з повним пакетом документів подавати на електронну адресу: [email protected], тема листа «Енергія сонця для діточок»